Servicii

depistare-interceptare-microfoane

INVESTIGATII PERSOANE FIZICE

Investigatii Conjugale
Investigatii de Familie
- PROTEJAREA FAMILIEI
- SUPRAVEGHERE DOMICILIU/IMOBIL/AUTO
- SUPRAVEGHEREA BONEI
- ALTE INVESTIGATII DE FAMILIE
Investigatii Diverse
Depistare-interceptare microfoane
Rapoarte inregistrate

INVESTIGATII PERSOANE JURIDICE

Investigatii Economice
Depistare-interceptare microfoane
Rapoarte inregistrate

DEPISTARE INTERCEPTARE MICROFOANE

Detectivii nostri sunt dotati cu tehnica in depistarea microfoanelor wirless, camere ascunse sau alte dispozitive ilegale de interceptare care pot fi amplasate in biroul sau in casa dumneavoastra. Puteti angaja un detectiv particular din cadrul cabinetului nostru pentru a va proteja intimitatea, afacerea, familia sau chiar si viata.

Atat cat pentru persoanele juridice cat si pentru persoanele fizice am creat abonamente lunare si saptamanale pentru operatiunile de deparazitarea si securizarea casei de domiciliu, birourilor sau altor locuinte.

"In Romania s-au vandut anul trecut 34.000 de microfoane spion, 22.000 de camere video disimulate si 8.000 de microfoane GSM. Toate acestea au plecat din magazinele comerciantilor spre clienti care urmeaza sa le foloseasca la spionaj. Unii dintre acestia isi vor intesa casa pentru a se simti mai protejati, dar altii urmeaza sa plateze aceste dispozitive chiar in casa ta pentru a-ti calca in picioare intimitatea. O parte dintre aceste produse urmeaza sa ajunga in biroul tau pentru a-ti distruge afacerea. Detectivii nostri sunt gata sa intervina. Cea mai buna tehnica de pe piata pentru depistarea microfoanelor spion, a camerelor wirless sau a altor dispozitive ilegale de interceptare este pusa la dispozitia clientilor. Reusim sa depistam peste 1000 de modele de microfoane spion, camere wirless, camere pe fir, camere infrarosu, camere cu emisie prin reteaua electrica, dispozitive de interceptare a telefonului fix, etc. Experienta covarsitoare a detectivilor care urmeaza sa efectueze aceste operatiuni face ca identificarea microfoanelor spion si a celorlalte dispozitive ilegale de interceptare sa fie facuta in conditii de maxim profesionalism. Operatiunile de deparazitare sunt extrem de importante pentru a te proteja de spionajul industrial, de santajistii care abia asteapta sa afla informatii confidentiale sau de alte amenintari. Descoperirea aparatelor prin care cineva incearca sa iti violeze intimitatea face parte din metodele de protectie contra scurgerii de informatii, iar detectivii nostri sunt printre cei mai bine pregatiti in acest sens." Anchete si Filaj