Servicii

investigatii de familie

INVESTIGATII PERSOANE FIZICE

Investigatii Conjugale
Investigatii de Familie
- PROTEJAREA FAMILIEI
- SUPRAVEGHERE DOMICILIU/IMOBIL/AUTO
- SUPRAVEGHEREA BONEI
- ALTE INVESTIGATII DE FAMILIE
Investigatii Diverse
Depistare-interceptare microfoane
Rapoarte inregistrate

INVESTIGATII PERSOANE JURIDICE

Investigatii Economice
Depistare-interceptare microfoane
Rapoarte inregistratePROTEJAREA FAMILIEI

Cabinetul nostru de detectivi particulari, in baza legii 329/2003 desfasoara activitati de investigatii cu privire la siguranta si protejarea familiei.
Detectivii pot fi folositi pentru supravegherea copiilor, verificarea si evaluarea anturajelor acestora.

"“Fie ca vrem sau nu, traim intr-o societate in care stupefiantele sunt aproape legale, in care copii de familie buna incep sa fure sau tinere fete care incep sa se prostitueze cu gandul ca asa este moda. In acest caz este absolut necesar sa supraveghem discret copilul, anturajul in care umbla, cercul de prieteni si sa vedem daca nu cumva acestia au ajuns intr-un anturaj daunator in cresterea si dezvolatarea copilului.”

Detectivii va pot oferi consultanta, sfaturi si metode pentru a face fata unor astfel de evenimente.

SUPRAVEGHERE DOMICILIU/IMOBIL/AUTO

Pentru protectia si siguranta familiei dvs. detectivii nostri mai pot fi folosit pentru supravegherea locuintei de domiciliu, autoturismului personal, magazinul dvs. sau un alt imobil.

Echipa noastra de detectivi va pot asigura o supraveghere fizica si video cu mijloace tehnice specifice acestei operatiuni, pe o raza de actiune prestabilita.

SUPRAVEGHEREA BONEI

Deoarece in ultima perioada cazurile de furt si violenta ale bonelor s-au inmultit, cabinetul nostru a venit in ajutorul clientilor cu un nou serviciu – supravegherea bonei
Detectivii nostri va pot oferi investigatii si supraveghere video cu privire la comportamentul bonei.

"Speriaţi de cazurile de violenţă care au ajuns în presă, părinţii îşi iau toate măsurile de precauţie. Mulţi dintre cei care au o situaţie materială bună apelează la investigatori specializaţi. Au bani, cariere de succes şi puţin timp la dispoziţie pentru a-l petrece alături de copii. Sunt principalele lucruri care se pot spune despre părinţii care angajează detectivi pentru a le urmări pe bone, potrivit realitatea.net. Costurile unei astfel de investigaţii pot ajunge şi la câteva sute de euro, în funcţie de complexitate. Reprezentanţii Asociaţiei detectivilor din România susţin că verificările în cazul dădacelor se fac înainte ca acestea să fie angajate.
Detectivul investighează activitatea şi identitatea bonei. Mai exact, identitatea şi realitatea adresei, familiile la care a lucrat şi gradul de mulţumire, sănătate, aspecte psihice şi comportamentale. Nu de puţine ori apar informaţii surprinzătoare din trecutul bonelor."
Sunt bone care au agresat copiii, bone care au contribuit la spargerile de locuinţe, care au furnizat informaţii despre familie şi bunurile care se află în interior", a declarat Maria Bumbaru, preşedintele Asociaţiei
Multe dintre solicitările primite de detectivi se referă la bone din străinătate cum ar fi Thailanda sau Moldova."


ALTE INVESTIGATII DE FAMILIE

- Persoane disparute ( adulti, copii, batrani, bolnavi psihic ) care nu sunt in cercetarea politiei

- Investigatii privind comportamentul deviant al minorilor ( comportament public, consum de droguri si alcool, violenta, vicii, aderare la gasti de cartier sau secte religioase, prostitutie, posesie si provenienta de bunuri si sume de bani nejustificate )

- Identificare copii din afara casatoriei

- Verificari copii ( urmarire, conditii de ingrijire a minorilor aflati la celalalt parinte, localizare minori ascunsi de un parinte in dauna celuilalt )

- Identificare surse de venituri si cheltuieli nejustificate ale partenerului

- Identificare relatii extraconjugale

- Identificare si localizare rude/ persoane in viata sau decedata, stabilire si apartenenta la arborele genealogic

Angajeaza unul dintre detectivi particulari ai firmei noastre pentru a face Investigatii de Familie